21. elokuuta 2016

Pocahontas Classic Doll

Tässä äskettäin ystäväni oli muutaman kuukauden Ameriikoissa vierailemassa. Halpojen hintojen ja paremman tarjonnan takia pyysin paria tuliaista, hih. Yksin näistä oli Disney Storen Pocahontas Classic Doll. Prinsessan lisänä tuli ihanista ihanin Flit! Näiden eläinten takia olisin halunnut kaikki mahdolliset prinssit ja prinsessat hyllyyni, mutta koska olen jostain syystä rajoittanut Disney keräilyäni, tyydyin vain yhteen. Silmissäni kiilui jokin ihan muu sarja! Niistä lisää myöhemmin.

Aikaeron takia kommunikointi shoppaillessa oli hankalaa, yleensä olin nukkumassa kun suuria päätöksiä tehtiin.. Ystäväni oli ymmärrettävästi hieman sormi suussa etsiessään juuri sitä oikeaa lelua. Eräänä yönä sitten pari tuntia nukkuneena huomasin kuvan sanoilla - "This one?"

Epätoivoisena totesin, että joo!

"Et vastannut..."

 "Nukuin.."

 "Onnesi ohi?"

"Ilmeisesti."


"Otin onnesi mukaan."



Siispä sain nukkeni! Yay. Pocahontaksella oli kaulassa ihmeellinen glitter räpellys, jonka tiesin heti ottavani pois. Minulla on hieman elämää nähnyt 90-luvun River Rowing Pocahontas, jolta on vaatteet hukkuneet jo aikoja sitten, mutta hänen korunsa on edelleen tallessa. Siispä hän sai lainata sitä tälle nukelle. Nyt yleisilme on paljon kootumpi ja aidomman näköinen! Heh, on muuten hieman ulkonäkö muuttunut vuosien varrella. Pidän kyllä silti kummastakin. Sen sijaan Hasbron versio on järkyttävä..









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...