21. elokuuta 2016

Freaky Fusion - Cleolei

Monster Highn kissahahmot ovat kovasti mieleeni. Cleolein kanssa tein kuitenkin paljon ajattelutyötä.. Välttelin nimittäin sen ostoa, koska en saanut koskaan sitä must_have-fiilistä sitä hypistellessä. Päättelin, että kaikki johtui ihon väristä. Se on jotenkin liian hailakka! Tuntuu niin vajaavaiselta. Noh - törmäsin tähän, kauniin maalin omaavaan kappaleeseen ja päätin alennuksen takia kantaa sen kassalle.


Olen ensimmäisestä MH-nukestani asti ottanut kuvan paketista ennen sen avaamista. Ne ovat aina räpsäisty pikaisesti puhelimella, koska en koskaan malta ottaa kunnon kameraa tai taustaa esiin! Sormet syyhyää liikaa. En tiedä mitään parempaa kuin lelupakettien avaaminen! Tilanteen kruunaa kylmä cokis tai redbull, jota siemailen nautiskellen samalla kun napsin teippejä ja nauhoja poikki.



Ihon hailakkuus ei häiritse enää yhtään niin paljoa, mutta ei se silti täydellisesti miellytä. Kuitenkin "Cleon" kaunis kasvomuotti ja siihen rinnastettu kissamaisuus vie mennessään! Hiuksia täytyy vielä hienosäätää, ne ovat nimittäin sotkuiset kiinnityskohdista ja kumilenkeillä kiinnitetty panta on saanut kutrit säkkyräisiksi. Etutukka on sentään kaunis! Ja miksei olisi, valitsinhan nuken vartavasten niiden takia, sillä niitä on vaikea saada nätiksi itse. Onneksi maalitkin olivat hyvät tällä Cleoleilla, sillä olen todella tarkka niiden suhteen. Voin siis ylpeänä sanoa kokoelmani olevan hyvä! Tämä on myös se syy miksi en tilaa nukkeja. Haluan valita minkä yksilön saan. Olen tosin tainnut mainita tämän jo aikaisemmin.. Sinänsä tämähän on hyvä tapa, koska en voi ostaa nukkeja kerralla mielinmäärin, mutta toisaalta taas Suomessa on niin perkuleen ylihintaista.. Plussia ja miinuksia, sellaista se on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...