21. kesäkuuta 2016

Teeny Weeny Families - Rocking Horse Nursery Funhouse


Keinuhevonen on mm. yksi niistä taloista, joita en omistanu lapsena. En tainnut edes pahemmin tiedostaa sen olemassa oloa. Henkilökohtaisesti pidän eniten niistä taloista, joiden koko on lähellä esineen "oikeaa" kokoa, mutta uskon kuitenkin, että olisin nauttinut tästä nuorempana! Keinuhevonen sisältää monta pientä aktiviteettia kun sen aukaisee. Harmikseni oma settini ei ole täysi, tosin tuskin mikään omistamistani on, mutta kuva on vanha ja sen jälkeen on joitakin esineitä tai hahmoja voinut tulla lisää! Pitäisi varmaan pitkästä aikaa tehdä pieni inventaario. Irtotavarat ovat säilössä erikseen. 

2 kommenttia:

  1. Kas kas! Löysin itse eilen Fidan kirpparilta tuon keinuhevosen, alle kahdella eurolla. Ja kun kotona sen avasin, sisällä oli minigrip-pussissa vielä noita pikkuesineitä. En vaan oo vielä ehtinyt tarkistaa, mitä kaikkea siinä on ja mitä siitä puuttuu. Mutta ihan ton oston perusteella googletin tota Teeny Weenyä ja eksyin sivullesi. Kiva tehdä sattumalta vahingossa näitä löytöjä! Vähän turhan iso toi on mun makuun (ahtaat tilat muutenkin) mutta onhan se söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu mielenkiintoista! Ja aika hyvään hintaan lähti vaikka ei näillä hirveästi arvoa olekkaan, paitsi toki täysillä seteillä! Sitä suuremmalla syyllä ehkä mahtilöytö. ;D

      Kiva että löysit paikalla! Blogiin tulee jatkossa TWF postauksia lisääkin, joten saa tulla toistekkin. <3

      Juu on kyllä aika kookas moneen muuhun sarjan taloon verrattuna.. Vie vitriinistä paljon tilaa. :|

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...