21. heinäkuuta 2016

Fake Monster High

Jokainen, joka kiertelee kirpputoreja, on varmasti nähnyt jos jonkinnäköisiä halpis leluja, kopioita eri brändeistä. En kiinnittänyt niihin huomiota sen enempää ennenkuin aloin kerätä Monster High-nukkeja. Sen jälkeen olenkin naureskellut ties mille hirvityksille. Toki suhteellisen monet kopioistakin ovat joskus ihan kivan näköisiä (jotkin Disney-nuket esimerkiksi) ja eihän pienimmille lapsille se merkki mitään merkitse. Mutta kyllä sitä silti miettii, että kuka näitä ostaa.. Yksi päivä kyllä naureskelin kun normaalissa myyntipöydässä (ei näissä kiinahömpötyksissä) oli eräs toisenlainen (käytetty) MH-kopio myynnissä 17 eurolla.. Seriously? Jopa nuken kroppa oli eri muotilla tehty kuin aitojen ja oli puolet pienempi. Näitä kyseisiä rimpuloita näkyy usein kirppiksillä, mutta empä ole tullut ottaneeksi kuvaa.



Ensin kiinnitti huomiota lelujen paketit. Ne ovat tässä tapauksessa saman kokoisia ja mallisia kuin monet oikeistakin, mutta niiden kuvitus hämmästyttää. Tytöthän ovat lähes suorat kopiot oikeista.



Hinta hirvittää ja jalka on irti. Hah! Ja mitähän tässä lelussa pitäisi kokeilla? Jokaisen tytön vartalo oli kopio Spectrasta, mutta maali oli vähän miten sattuu. Vähän niinkuin "Rochellen" pääkin.. Raukka.



"Operetta" haahuili myös paketissaan. Vartalo on taas kummallinen yhdistelmä Spectraa ja Operettaa. Mahtaako tyttösellä olla myös kaksi oikeaa kättä? Huomasin vasta nyt, että jokinhan tuossa mättää.


Kyllähän tuon Toraleiksi tunnistaa, mutta on kyllä tyyli muuttunut sitten viime näkemän! Kisuli on myös muuttunut kummitukseksi käsien ja jalkojen perusteella. Omanlainen versio Haunted leffasta.


Krhm, ihan mielenkiinnosta tekisi mieli ostaa tämä selvästFrightfully Tall Clawdeenia jäljittelevä nukke. Kasvot näyttivät kaukaa suhteellisen onnistuneilta ja hieman tekisi mieli kokeilla uudelleen maalausta. Tälläisen yksilön kanssa ei haittaisia vaikka epäonnistuisi! Kroppa nyt on mitä on..

Keuruun Megamarketista löytyi alla näkyvä paketti. Olettaisin, että tässä on haettu Monster High vibaa, mutta eikös nuo näytä Mystixx-nukeilta? MH-harja kyllä näkyy paketissa. Mene ja tiedä.



Myös tämä paketti on kummallinen sekoitus. Monster High ja Novi Stars. Kaikkea ne keksii.

2 kommenttia:

  1. Siis mä yritän aina räpsiä salakuvia jos nään jotain jäätäviä feikkejä! <3 Suunnitteilla on tehdä joku megapostaus feikeistä joskus tulevaisuudessa.

    Tuo sun bongaama frigtfully tall Clawdeen näyttää paremmalta kuin itse löytämäni. Jos sillä vielä olisi nivelet, niin voisi jopa ostaa kustomkäyttöön :D

    Toi jalkapuoli "Rochelle" on kyllä jotain niin jäätävää. Muutenkin juuri nuo Fashion Girls -nuket ovat kiinnostavia feikeiksi, koska niillä näyttäisi olevan aitojen monsterien osia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä postausta odotellessa! Feikit on mielenkiintosia. :D

      Nuo ns. fashion nuket oli kyllä jänniä kun ovat niin tunnistettavissa kaikin puolin.. Mutta en käsitä miten niistä saakin noin rupusia. :--D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...