3. heinäkuuta 2016

Kirpputorilöydöt 1.

Eiliseltä kirppiskierrokselta lähti mukaan aivan mahtavia löytöjä! Kaikki ovat vielä yhdestä ja samasta paikasta. Varsin onnistunut reissu siis. Lelujen lisäksi sain lisää astioita ja tauluja kokoelmiini. Rahaa kului enemmän kuin oli tarkoitus, mutta se ei tosiaankaan johtunut tämän postauksen tavaroista.. Tein myös kauan odottomani kaupat pari päivää sitten (hyvästi raha..), mutta siitä lisää joku toinen kerta!


Oli hyvää tuuria, että edes nappasin tämän setin mukaani. Varsin hyvässä (..mutta karsitussa..) kunnossa oleva Perfume Puff Palace vilkkui vain vähäsen myyntipöydän päältä. Hyvä kun edes yletyin siihen.. Hintalappu näytti 3,50€ ja tarkemmin katsottuna sisällä myhäili todella hyvässä kunnossa oleva Pretty 'n' Pearly Tiny Bubbles! Empä tuota helmiäistä väriä huomannut kuin vasta kuvattessa. Hups. Ponia en ole vielä pessyt, mutta se on sen verran puhdas, että ei tarvitse kuin pienen pyyhinnän.





Eräässä pöydässä oli aika ylihinnoiteltua tavaraa, mikä oli harmillista koska paaaljon leluja, mutta sitten joukosta paljastui Lilo & Stitch-aarre! Pussi, joka sisälsi nämä kaksi figuuria, maksoi 4,50€. Kaverukset kuuluvat settiin nimeltä Rockin' Elvis Lilo & Stitch. Tässä esimerkiksi YouTube-video paketista. Figuurien hyvä laatu lämmittää niin sydäntä! Pää, jalat ja kädet ovat liikuteltavia ja muovi on (..painavaa?) laadukasta. Mikä mahtaisi olla oikeaoppinen nimi. Stitchin viitassa on takana jotakin likaa (voisi lähteä ehkä pesemällä..), mutta muuten en keksi mitään valitettavaa näiden kahden kunnosta. 





Neljällä eurolla löytyi myös kasa Barbien koiria. Sinipantainen seisova koira on hieman eri sarjaa, mutta muilla söpöläisillä on ns. bobblehead. Mikä niiden suomenkielinen nimi on..? Onko niillä edes.



Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, 13 Wishes Frankie. Olin antanut tavarani jo kassalle kun tajusin etten ollut käynyt paria myyntipöytää lävitse. Noh. Heti ensimmäisessähän oli korillinen hyväkuntoisia Monster High-nukkeja yhdeksällä eurolla. Kerkesin vain vilkaista pussit läpi kun poikaystävä jo huusi kassalta maksamaan. Hätäisesti päätin ottaa mukaani vain yhden. Pakko sanoa, että haluaisin takaisin hakemaan pari lisää, vaikka vaihtoehtoina ei ollutkaan mitään supersuosikkeja.

En ole koskaan välittänyt Frankiesta, vaikka kasvojen muotoa olen pitänyt yhtä kauneimmista. Tätä kyseistä versiota olen katsellut kaupan hyllyllä monia kertoja, mutta jättänyt sinne koska Frankie, vaikkakin kaikki tässä nukessa on ollut värejä myöten ok. Nyt se sitten voitti ja olen tyytyväinen. Niinkin tyytyväinen, että haluaisin sen nyt ihkauutena paketissaan.. Tällä tytöllä on paha liimaongelma hiukissaan ja ajattelin ostaa talkkia tilannetta hieman parantamaan. Vaikkakkaan hyllyssä tukka ei näytä pahalta. Tieto siitä vain aiheuttaa tuskaa.. Anyways, mielestäni nukelta ei puutu muuta kuin standi, päiväkirja, lyhty (vai mikä lie onkaan..) ja harja. Mutta harjoja nyt on ihan liikaa muutenkin. Saa nähdä lähteekö tämä myyntiin ja tilalle tulee uusi. Kyllä sen verran tykästyin omaksi yllätyksekseni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...