25. lokakuuta 2016

Blogi 3. Harmillista hiljaisuutta

Bloggaamisen halua olisi, mutta voimat puuttuu. Tämä hiljaisuus on johtunut jatkuvista migreenikohtauksista sekä niiden jälkioireista. Hyvinä päivinä olisi toki ihanaa kirjoittaa, mutta silloin aikani kuluu koulun ja töiden parissa. Ja koska olen käytännössä koko ajan puolikuntoinen, ei energia riitä mihinkään ylimääräiseen. Yritäppä siinä sitten tehdä sitä mistä nauttii!

Yleensä tällaisina huonoina jaksoina jaksan kuitenkin kirppistellä ja touhuta keräilyjen parissa, mutta en nyt. Jopa itselle on tullut yllätyksenä voimien puute - käytännössä olen vain nukkunut. Mutta! Enhän minä nyt ihan tyhjin käsin ole tänne palannut, olen tehnyt aivan järjettömän hienoja löytöjä tässä lähiviikkoina! Ja jottei liian negatiivisiksi ruvettaisi, niin olo on kyllä jo parempi. Blogin pariin palaaminen on vain kovin nihkeää pitkän hiljaisuuden jälkeen. Ei tässä tiedä mistä sitä alottaisi.


Leluhuone
Jo ennen taukoilemista olin saanut toisen huoneen seinistä tapetoitua, sekä mustan seinän valmiiksimaalaus on tehty. Hyllylevyt ja kolme tauluhyllyä odottavat kiinnitystä ja ovatkin seuraavaksi to-do listalla! Tauluhyllyjä tosin täytyy hakea ainakin kolme lisää.. Jaiks.

Tänään oli mukavasti vain kolmen tunnin koulupäivä, joten kävimme vähän rautakaupassa ostelemassa lisää ruuveja. Tosin huomenna uusi yritys, toiset olivat liian lyhyitä. En ole tainnut täällä vielä muistaa varoitella Ikean halvoista hyllypidikkeistä? Noh, ne vaativat montaa eri pituista ruuvia, ei niin yksinkertaista tai halpaa.. En sitten tiedä olisiko heidän omalla ruuvisetillään päässyt halvemmalla - ehkei. Ne tuskin riittäisivät määrällisesti, koska ruuveja menee 36 kpl + 18 kpl + 18 kpl.

Huomenna yritän myös nakittaa viimeisen seinän hionnan miehen hommaksi, olen saanut tarpeekseni kittipölystä! Sen jälkeen leikin tetristä ja yritän liisteröidä loput tapetit niin, että koko seinä peittyy. Sinänsä epämääräiset saumat eivät tule ole olemaan ongelma, koska tapetti tulee muutenkin seinille, jotta siihen olisi helpompaa kiinnittää erilaisia julisteita ja lelupaketteja. Heh, rullia tuli siis ostettua yksi liian vähän koska hävikki! Että sen vaan sanon, että tässä sitä oppii ammattinsa kantapään kautta. Hyvä tehdä virheet kotona eikä asiakkaan luona. ;)

Monster High
Erilaisia leluja tulee eri sarjoista vähän silloin tällöin, mutta Monster Hight lisääntyvät tasaisesti. Seuraan lähialueen kauppoja varsin aktiivisesti ja ostelen kun hyvältä näyttää. Myös kaverit lähettelevät joskus eri kauppojen nukkehyllyistä kuvia. Viimeksi ihan sattumalta sain kuvan Rauman tarjonnasta ja sinnehän sitä oli lähdettävä! Löydöt olivat mitä parhaimpia.. Tällä hetkellä nukkeja näyttäisi olevan 49, joista 4 on puutteellisia eli niiltä puuttuu jokin tavaroista tai asusteista. Tosin Spectralta puuttuu kädet.. Hän oli ystävällinen lahjoitus veljen tytöltä!


Muuten arki rullaa varsin samaan malliin. Kilpikonnamme saapui vihdoinkin kotiin kesälomaltaan, joten se muuttaa asioita hieman, mutta noin muuten. Myös kaikista rakkain rottani nukkui pois ja enää on jäljellä yksi rakkauspakkaus.. Vasta nyt alkaa tajuntaani iskostua se, että kohta minulla ei ole rottia. Ensimmäistä kertaa 8 (?) vuoteen! En taida uskaltaa luopua meidän critter nationista.. Mies lohdutti, että en kuitenkaan voi loppuelämääni elää ilman rottia vaikka olenkin suuresti allergisoitunut. Mutta koitan tässä vaiheessa lohduttautua sillä, että nyt olen lähempänä meidän seuraavan karvalapsen kotiutumista. Enää asiaa pitkittää allergiatestit.. En halua ottaa pentua ja todeta että ohops olen tällekkin tullut allergiseksi. Vaikka voihan se puhjeta jälkikäteenkin.. Sitten taidankin elää lääkkeiden voimin! Tästä hommasta lähtee kokonaan pohja jos kaikki eläimet aiheuttavat oireita. En ala.

2 kommenttia:

  1. Voi sinun migreeniä ):

    Mutta mukavaa että jaksoit hieman kertoilla kuulumisia! (: Instagramin puolelta on tullutkin ihailtua niitä sinun löytöjäsi välillä ^_^

    Toivottavasti jaksat sitten jossain välissä päivittää rempan tuloksia kun saatte tehtyä valmiiksi (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on vähän tämmöstä taas..

      Instassa sitä jaksaakin olla vähän aktiivisempi! Nyt on remppa jo hyvin edenny joten juttuja tulossa. :3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...