4. elokuuta 2016

Kirppariponit

Tässä uusimmat päivitykset My Little Pony laumaani. Kaikki ponit ovat löytyneet kirpputoreilta. Aitoja poneja löytyy kovin vaihtelevasti, varsinkin G1:set ovat kovin harvassa Turun suunnalla. Mutta lähiaikoina niitäkin on löytynyt ihmeellisen paljon! Suurimman osan olen kuitenkin jättänyt ostamatta kohtuuttoman hinnan/kunnon takia.. Tämän postauksen ponit ovat maksaneet yhteensä 16 euroa.

Alla ennen ja jälkeen kuvia. Olen kovin laiska ponikunnostaja ja nämäkin yksilöt ovat vain pesty ihmesienen avulla ja hiukset on kammattu ja pehmennetty hoitoaineen kanssa. Osa poneista on ehtinyt asustella jo ahtaassa leluhyllyssä pidemmän aikaa ja siksi heidän karvansakkin ovat osittain sotkussa.





Tämä tyttönen oli pieni yllätys. Näin pussin läpi, että kummatkin silmätimantit puuttuu (se kun on kovin yleistä jos poni on ollut esim. vesileikeissä mukana), mutta en huomannut hampaanjälkiä turvassa. Liimasin kuitenkin uudet kivet silmiin ja pureskelut eivät näy hyllystä kauas. Tyytyväinen olen.

  

Surprise Twins Pony oli hieman likainen, mutta hiukset näyttävät täyspitkiltä. Mekanismi on myös rikki, mutta kaksosvauvat tulivat mukana! Sinisen kaksosen maali on vain todella kulunut. Mutta en kovasti pistä pahakseni 4 euron hinnalla. Varsinkin kun en ole "kunnon" MLP-keräilijä. Oma lapsuuden mammaponini hukkasi lapsensa jo kauan aikaa sitten, joten nämä kaksi tekevät nostalgiseksi!





Hän on ollut jonkun taitelijan poni näemmä. Häntä ja harja on leikelty lyhyemmäksi ja kropassa on punaista tussia siellä täällä. Pää näyttää kuitenkin kauniilta pilkistäessään hyllyltä, joten ei se mitään!



Häntäruoste piinaa kumpaakin ja naamapesun olen näköjään hoitanut hieman huolimattomasti. Tukatkin vaativat kampaajaa.. Heh! Mutta tässä on meikäläisen ensimmäinen G2 vauvaponi! Rakastuin.



Lisää poneja myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Huippulöytö nuo vaavit! Itse pulitin pitkän pennin että sain mamman vauvoineen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En edes paikanpäällä tajunnu kuinka hienoo oli löytää ne, vaikka ison shown pistinkin pystyyn.. :-D Jonkinverran seuraan MLP hintoja, mutta tuli kyllä yllätyksenä mitä summia vaaveista pyydetään. Ois ehkä pitäny yhdistää se tosiasia, että niitä ei paljoo myynnissä näy = kalliita. :D:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...