7. elokuuta 2016

Blogi 2. Laiska-Reiska

Tuota. Tämähän ei itselleni tullut yllätyksenä, mutta se leluhuoneen tapetointi taas jäi! Sinä päivänä kun vannoin aloittavani työt, alkoi niin hirvittävät pääkivut (sanovat migreeniksi, hortonista myös puhuttu..) että enhän minä mitään saanut tehtyä. Sen jälkeen on tullut mitä milloinkin tielle, eikä homma etene. Vihdoinkin myös uusi pelikoneeni on kasassa ja The Sims 3 pörrää jälleen 24/7!

Tänään sain kuitenkin lupauksen Ikea-reissusta, sekä liisterin hausta, joten inspiraatio blogipölinään syntyi. Etsiessä tekemääni huonesuunnitelmaa, törmäsin pariin vanhaan kuvaan siitä, miltä huoneen seinät näyttivät tänne muuttaessa. Tapetti oli vaaleankeltainen ja se oli täynnä tarroja ynnä muuta.


Kuvat vuodelta 2014. 


Tämä päätyseinä, jolla allas on, on nyt maalattu mustaksi ja siihen paneudun taas tapetoinnin jälkeen.



Kuvia selatessa tajusin oikeasti kuinka pitkä aika tapettien poistosta jo on! Silloin tukkani oli vielä sininen. Nyt olen kasvattanut oman värini takaisin ja hiukset ovat pidemmät mitä yllä olevassa kuvassa.

Noh, päätyseinän (ns. leluseinän) suunnitelma on muuttunut matkan varrella jo monen monta kertaa.. Pääpointtina on kuitenkin se, että maali on musta ainoastaan siinä ja sille tulee koko mustat avohyllyt leluille. Rahan puutteessa ja kärsimättömyydessäni olen yrittänyt keksiä Ikean kautta helpoimman vaihtoehdon. Alunperin olen himoinnut (ja himoitsen vieläkin) tunnettuja LACK-hyllyjä, mutta niiden pituudet menevät päin honkia, sillä haluaisin hyllyt koooko seinän pituudelta. Puutavaraa en jaksaisi käydä ostamassa, koska maalaus on niin perkuleen turhauttavaa.. Siispä tässä ajatukseni:


Ikean Ekby Laiva 1,99e/kpl levyjä kolme peräkkäin. Saman sarjan euron kannakkeet x 6kpl. Kaikki mustana. Ajattelin aluksi, että kannakkeita on ihan liikaa, mutta toisaalta kaiken ollessa mustaa, en usko niiden erottuvan haitakseen. Tuleehan niiden eteen paljon lelujakin.. En tiedä tuleeko rivejä kaksi vai kolme, mutta haluan väliin Ikean tauluhyllyjä pienemmille leluille. Ja pienemmästä puheen ollen, hieman kyllä pelottaa onko nämä Ekbyt liian kapeita, 24cm. Huoneeseen toki tulee vitriinejä, sekä Monster High nukeille omat erilliset tauluhyllyt +plus muut pöytätasot jaadajaadajaada, joten eiköhän ne isommat lelut mahdu sitten jonnekkin muualle jos eivät tuohon syvyyteen mene..


Persaukisena on hyvä suunnitella! Tuskin saan kovin montaa pakettia kerralla mukaani. Liisteriinkin pitäisi lantit riittää, sekä vatupassiin. En taida tässä höpötellessäni edes uskaltaa kertoa tulevaa ammattiani.. Kyllä sen verran arveluttaa nämä toimintasuunnitelmat, haha. Katsellaan miten tässä käy!

2 kommenttia:

  1. Oih, kuulostaa ihanalta! Onko tuo seinä, johon hyllyt kiinnität, ns. kantava seinä? Jos, niin tietää, että hyllytkin pysyvät varmemmin seinällä;-)
    Osta kunnon vatupassi, ei sitten ota jälkikäteen päähän. Kaveri vatupassin kanssa puuhailemaan ja ite teet lyijykynällä porausmerkin seinään, niin tulee hyvä! Eiköhän toi hyllynleveys ole ihan riittävä. Kapealta aluksi tuntuu, mutta mitä syvempi hylly, sitä enemmän veis tilaa ja ennen kaikkea sitä huonommin hyllyllä olevat lelut näkyisivät, ainakin ylemmältä hyllyltä. Nii, opiskeletko jotain puuartesaanijuttua tms., kun siihen suuntaan vinkkaat?

    VastaaPoista
  2. Heippa! Ei valitettavasti ole kantava seinä, joten tässä on mennyt iso osa rahoista proppuihin yms. :D Vähän jänskättää miten käy!

    Rahat loppuivat vähän niinkuin kesken (tarvitsen myöhemmin vielä lisää tarvikkeita..), joten joudun lainaamaan pitkän vatupassin hyllyjä kiinnittäessä ettei mene ihan vinkuraan. Vaikka toki täytyy ottaa huoneen suoruus huomioon.

    Heh, valmistun ensivuonna sisustajaksi AKA remppamieh--naiseksi, joten tuttua puuhaa. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...