27. kesäkuuta 2016

Blogi 1. Toy Room

Leluhuone eli makuuhuone. Tämä projektihan on ollut meneillään jo monta vuotta, painosanalla monta.. Tapetit revin alas melkein kaksi vuotta sitten! Huone on toiminut varastona kauemmin kuin makuuhuoneena. Olen siis hieman saamaton projekteissani, mutta tänä kesänä on pakko saada jotakin valmiiksi. Haluan varastoidut lelut pois laatikoistaan ja kaikki keräilyni esille, mikäli ne vaan mahtuvat..


Olen pari kuukautta takaperin saanut yhden seinän kitattua, hiottua ja maalattua. Sivuseinät on tarkoitus tapetoida mahdollisimman halvalla tapetilla. Ne löysin aikaisemmin Tuurista, mutta rullat tulivat vasta toissapäivänä Turun suunnalle. En raaskinut matkustaa niiden kanssa bussilla.. Matkasta jäi silloin myös kauko-ohjattava Buzz Lightyear, jonka sain siskoltani, sekä pussillinen vanhoja lelujani.

Noh, tapetin sävy on turhan kellertävä, mutta totesin hinnan voittavan tässä taistelussa. Niin hullulta kuin se kuulostaakin. Seinät tulevat joka tapauksessa täyteen erilaisia tauluja, lelupaketteja ja muuta mukavaa, joten ei taustalla tule olemaan niin suurta merkitystä. Tai siihen ainakin tähdätään!

Tältä huone näytti aloittaessa.

Tänään siivosin huoneesta roskia pois, sekä pakkasin tavaroita remontoinnin tieltä. Paikka on nykyään enemmänkin kaatopaikka kuin mikään muu.. Etenin kuitenkin kohti tavoitetta! Kaupasta hamstratut banaanilaatikot täyttyivät samaa tahtia roskiksien kanssa ja huone on jo paljon paremmassa vaiheessa. Disneymusiikin tahdissa toinen päätyseinistäkin sai viimeisen maalikerroksen päällensä. Uskoisin, että tänä viikonloppuna tapetointi voi alkaa! Sitten voikin kiinnittää jo niitä kymmeniä hyllyjä seinille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...